Menu Sluiten

Stoelen Horeca


Stoelen horeca

Informatie over stoelen horeca.

Als je stoelen nodig hebt voor de horeca, heb je een aantal verschillende opties om uit te kiezen.

U kan een aantal mooie houten tafels aankopen in een ambachtelijke of gespecialiseerde winkel of zelfs online. Er bestaat een ruim assortiment aan horeca stoelen, van hout tot aluminium tot kunststof.

Er zijn allerlei prachtige houten stoelen voor de horeca, waaronder stoelen die speciaal voor bruiloftsrecepties zijn gemaakt.

Deze zijn ongelooflijk populair omdat ze een speciaal soort gratie en elegantie verlenen aan een elegante receptiezaal. Naast het feit dat deze stoelen zeer praktisch zijn, zijn ze ook zeer mooi om naar te kijken.

Tegenwoordig zijn er eetbanken, luxe zetels en barkrukken waar men op zit als een vorst op een troon.

De hoogte van de tafels en de stoelen is ergonomisch bestudeerd en op elkaar afgestemd. Voor iedere horecabranche zijn er specifieke producten op de markt gekomen en men kan stellen dat de keuze enorm is.

Als er een speciale gebeurtenis op til is, kunt u overwegen om ook decoratieve stoelen aan te schaffen. Deze kunnen heel mooi passen bij het thema van het feest. Als je een bar hebt, dan zijn er een grote verscheidenheid aan barkrukken die perfect zijn voor de horeca.

U moet misschien ook denken aan banketstoelen, als uw cateringbedrijf de neiging heeft om grotere evenementen te houden.

Deze stoelen zijn veel duurder dan uw typische traiteur stoelen, omdat ze op maat gemaakt worden volgens uw specificaties. U kunt een verscheidenheid van verschillende maten krijgen zodat ze perfect passen aan uw tafel banket.

In een luxe restaurant hebben stoelen vaak pluche vinyl zittingen en rugleuningen, samen met pluche stoffen hoezen voor de kussens.

Enkele van de andere dingen die je zou moeten denken over het kopen voor uw horeca zijn commerciele barkrukken en verstelbare krukken.

Verstelbare barkrukken zijn geweldig voor als mensen omdat je ze kan aanpassen tot verschillende hoogtes. De commerciƫle barkrukken zullen meestal zwart zijn maar u kunt barkrukken verkrijgen in alle kleuren, maten en vormen. Horeca barkrukken zijn meestal dubbel gestikt, dus ze zijn erg sterk, en ze hebben dikke kussens.

In het geval van houten tafels in het bijzonder, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zijn gemaakt van kwaliteit hout, zoals eiken of esdoorn. Als deze onderdelen niet correct zijn gemaakt, zal de afwerking niet bestand zijn tegen een aanzienlijke hoeveelheid gebruik.

Plastic stoelen zijn ook vrij populair geworden en dit is waarschijnlijk te wijten aan hun lage kosten. In sommige gevallen kunnen ze worden gevonden voor weinig geld.

Het belangrijkste voordeel van plastic stoelen is echter dat ze licht van gewicht zijn en dat ze hun eigenaars ervan weerhouden om ze na elke maaltijd steeds opnieuw op te bergen.

Info over stoelen horeca

Kennisbank over Stoelen horeca

Wat weten we nog over stoelen horeca.

Horeca stoelen voor je zaak bestel je niet snel op basis van een cataloog of een vage omschrijving. Een stoel wil je zien en voelen en erop zitten. Of een stoel lekker zit is persoonlijk, maar je klanten laat je niet op een stoel zitten waar je zelf niet op zou gaan zitten.

Tegenwoordig is er in de horeca een grote vraag naar luxe stoelen. Een perfecte horeca stoel bestaat echter niet en het vinden ervan kan tijdrovend zijn. Unieke stoelen zullen aan uw horeca zaak steeds een zekere meerwaarde geven.

Horecastoelen dienen luxe uit te stralen. De huidige gast verwacht veel van de horeca en wil dit terugzien in het meubilair.

Nog niet zo lang geleden bestond het meubilair in elke horecaonderneming uit tafels en stoelen en stoelen. Het liefst van hout want dat was degelijk.

Had men een bar dan stonden daar houten barkrukken aan, maar verder was het dat wel.

.

Meer info over stoelen horeca nu op www.astranova.be.

Tags

Assortiment Feestzaalstoelen | Assortiment Horecastoelen | Bistrostoelen In Hout | Feestzaalstoelen | Horecastoelen In Aluminium | Horecastoelen In Hout | Horecastoelen In Kunststof |