Menu Sluiten

Zitbanken


Zitbanken

Informatie over zitbanken.

Zitbanken zijn essentiele meubelstukken die elk restaurant tot leven brengen.

Deze meubels bieden een perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van de tijd met familie en vrienden. Van traditioneel tot modern, er is zeker een zitbank te vinden die perfect bij het decor van restaurant past. Als u een nieuw meubelstuk wilt kopen dat niet alleen bij bestaande ontwerpen past, maar ook iets unieks aan uw ruimte zal toevoegen, overweeg dan zitbanken.

De basis van zitbanken zijn meestal gemaakt van hout, maar kunnen ook worden gemaakt van steen, metaal, of zelfs synthetische materialen.

Zitbanken zijn zeer veelzijdig omdat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Deze types van meubilair zijn niet alleen ideaal zitplaatsen, maar ze kunnen ook dienen als accessoire bij andere soorten meubilair zoals kantoorgebouwen, scholen, openbare parken, en zelfs kerken.

Afhankelijk van uw behoeften, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten zitbanken en variƫrende kleuren en materialen.

Zitbanken is vaak maatwerk en worden bijgevolg vaak gemaakt in eigen ateliers van gespecialiseerde leveranciers.

Een zitbank kan een lounge effect hebben maar er eveneens strak uit zien. Zitbanken voor de horeca worden vaak gemaakt zodat ze in geval van brand vlamvertragend zullen zijn. Voor zitbanken bestaat er een uitgebreid gamma aan stoffen, lederlooks en echt leder.

Info over zitbanken

Het terrein van Zitbanken

Wat kunnen we nog vertellen over zitbanken.

Zitbanken worden langzamerhand meer gebruikt in de horeca voor zowel binnen als buiten zitplaatsen. Zitbanken kunnen op een kleinere oppervlakte meer mensen plaatsen en spaart dus ruimte uit in uw restaurant, wat ervoor zorgt dat u meer tafels kan plaatsen.

Zitbanken kunnen ook in een hoek verwerkt worden, wat voor een gezellige en comfortabele sfeer zorgt voor uw klanten.

Je kan ook opteren om bestaande zitbanken te herbekleden.

Aarzel zeker niet om beroep in te winnen bij de vakhandel of een showroom in zitbanken te bezoeken.

Meer info over zitbanken nu op www.astranova.be.

Tags

Akoestische Panelen Horeca | Bekleding Stoelen | Decoratieve Panelen Horeca | Kunstleder Zitbanken | Kussens Horeca | Kussens Voor Boot | Kussens Voor Wachtkamer |