Menu Sluiten

Tafels Horeca


Tafels horeca

Informatie over tafels horeca.

Om te voldoen aan de verwachtingen van een horeca uitbater bestaat er een uitgebreid assortiment aan tafels voor de horeca.

Tafelbladen kan je vinden in hout, lanminaat en Werzalit. De bijhorende tafelonderstellen bestaan in aluminium, gietijzer, hout en metaal. Je kan eindeloos combineren met tafelbladen en tafelonderstellen. In het betere gamma bestaan er eveneens tafelbladen in volkern of massieve terrasbladen op maat.

Om geschikte horeca tafels te vinden, bieden de gespecialiseerde leveranciers een oplossing voor alle maten, vormen en modellen.

Voor feesten, terassen en evenementen bestaan er op de markt ideale en gepaste klaptafels.

Hoge of lage klaptafels, voor binnen of buiten, met aangepaste tafelrok of misschien liever stapelbaar. Het is aangewezen dat u als horeca uitbater steeds de verschillende klapsystemen overloopt.

Voor de horecaondernemer kunnen tafels en het terras een belangrijke uitbreiding van het bedrijf zijn.

Bovendien kan het horecaterras gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Het terras kan in die zin een uithangbord vormen voor het bedrijf. De ondernemer kan zijn terras van elementen voorzien die hem van de concurrentie onderscheiden en waarmee hij extra klanten kan aantrekken.

Info over tafels horeca

Interesse in Tafels horeca

Wat kunnen we nog vertellen over tafels horeca.

Een van de belangrijkste dingen van restaurant management is de optimalisatie en winstgevendheid van de ruimtes.

Het kiezen van gepaste tafels is bijgevolg belangrijk in een horecazaak. Let erop dat als de ruimte niet recht- of vierhoekig is, u de zones die waar geen tafels geplaatst kunnen worden kunt verwijderen, de recht- en vierhoekige ruimtes kunt onderverdelen en daarna bij elkaar optellen om de bruikbare ruimte te berekenen.

Design van de horeca tafels en hun comfort vormt de basisvereiste voor goed horecameubilair.

Meer info over tafels horeca nu op www.astranova.be.

Tags

Assortiment Horecatafels | Horecameubilair Klaptafels | Horecatafels Gent | Horecatafels Oost-vlaanderen | Klaptafels Horeca | Klaptafels | Tafelonderstellen Horeca |